gebruik onze creatieve ruimte

WORKSHOPS & INSPIRATIE

Behoefte aan wat heerlijke ontspanning in de sauna? In Linter (Vlaams Brabant) is met Zeep en Zout een professioneel verwenparadijs rijker. Je vindt ons in een gerenoveerde, authentieke hoeve in het hartje van het Hageland. Dé ultieme plek om te relaxen, herbronnen en vooral te genieten. Laat je je graag verwennen met een lichaamsmassage? Spring je graag even in de sauna? Of kies je voor een combinatie? In onze hoeve vind je vast een arrangement dat perfect aansluit bij jouw voorkeuren.

ONTSPANNEN

LADIES DAY OUT

Even een moment rust inplannen, even Me-time alleen of met enkele vriendinnen. Even herbronnen!

Deze dag is jouw ‘me time’ dagje!

Hoe ziet de dag eruit?

 • 9u45 ontvangst met koffie, thee en homemade granola
 • Doorbreken de mythe ‘druk-druk-druk’ met 5 toepasbare tips
 • Gebruik van de saunafaciliteiten
 • Samen genieten van een gezond lunchbuffet dat je op ideetjes brengt voor snelle en gemakkelijke lunch
 • Lichaamsaanraking, massage = instant rust. We leren je hoe je jezelf en je partner een voet- en schoudermassage kan geven. Direct toepasbaar thuis.
 • Een rustige yoga sessie om echt alles uit je hoofd te krijgen
 • Einde voorzien omstreeks 14u30
 • Prijs op aanvraag (afhankelijk aantal personen)

Interesse: contacteer ons en we prikken samen een datum

GEZONDHEID

KUNDALINI YOGA

Kundalini Yoga is de yoga van het bewustzijn. In Kundalini yoga ontwikkelen we ons bewustzijn om als mens ons hogere zelf te ervaren, onze ‘Sat Nam’, onze ware identiteit. Kundalini yoga ontwikkelt ook je creatieve potentieel en je gevoel van vreugde, zonder dat je daarvoor een ingewikkelde en niet-vol-te-houden levensstijl moet hebben.

Het leven beweegt op topsnelheid. Veeleisende deadlines op het werk, gezinsverantwoordelijkheden en financiële verplichtingen leiden vaak tot verpletterende gevoelens van stress, ongerustheid en uitputting.

Maar stress hoeft niet je vijand te zijn!

Er zijn manieren om stress te beheersen en zelfs in je voordeel te gebruiken.

Als we krachtig zijn hebben we de energie en het bewustzijn om het beste van onszelf te geven, onze doelen te bereiken en te genieten van het leven.

Winter Wellness

Je goed voelen in de winter

Innerlijke rust
Nieuwe krachten opdoen

De meest statische tijd van het jaar komt eraan. De bomen hebben hun bladeren losgelaten om al hun energie te sparen, het water bevriest, dieren trekken zich terug of houden zelfs een winterslaap. Deze onbewogen tijd heeft zijn functie: het is een tijd om te verstillen en krachten op te doen. Je merkt misschien zelf ook dat je meer behoefte hebt aan jezelf terugtrekken, meer slaap- en rustmomenten. Dat lukt natuurlijk niet altijd, maar het is goed om in de winter die natuurlijke behoefte niet te negeren. Niet razen tegen de natuur en de cyclus van de dingen. Maar ook niet helemaal stilvallen en je 3 maanden overgeven aan een traag en loom gevoel.

Je goed voelen in de winter, daar gaat deze reeks over.

De yoga is voor iedereen haalbaar.
Je ervaart, erkent en respecteert je lichamelijke en geestelijke grenzen.

Wellness is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn, en niet alleen de afwezigheid van ziekte.” – The World Health Organization

Meegaan, afscheid nemen en afronden. Voelen en zelfreflectie. Je lichaam bewegen, maar op het ritme van het jaargetijde. Mediteren en in de kalmte, de leegte gaan. Regenereren en vitaal blijven met yoga en jezelf helen. Rusten en bewegen. Zachtjes stimuleren en weer bijkomen. Uitnodigen en weer pauzeren. Vuur en ijs.

Heel bewust en met liefdevolle vriendelijkheid de cyclus van activiteit en rust eren.

De yoga is voor iedereen haalbaar.
Je ervaart, erkent en respecteert je lichamelijke en geestelijke grenzen.

Hoe yoga helpt

Ik schep in deze reeks een compassievolle, veilige en ondersteunende sfeer.

Yoga biedt niet alleen manieren om je gewoon goed te voelen. Het biedt niet alleen talloze technieken voor rusteloze en angstige momenten, Kundalini Yoga gaat dieper en transformeert diep de manier waarop je in het leven staat.

 

 • dinsdagavond om 20 u  
 • woensdagochtend om 9 u 
 • LOCATIE: Overhespenstraat 5, 3350 Linter
 • Prijs: 125€ voor 10 weken
 • Zin om mee te doen en info via SANGEETA@BLISSYOGA.BE
Voetreflexologie

Causale voetreflexologie is niet te vergelijken met de klassieke voetreflexologie.

Causale voetreflexologie zoekt naar de oorzaak. Elk orgaan dat gezond is beweegt. Om diverse redenen gaat deze beweging verloren, waardoor het orgaan minder goed gaat functioneren. via het bewerken van de zones in de voeten, wordt de beweging van de organen hersteld.

Er wordt veel aandacht besteed aan het ontdekken van de relaties tussen bepaalde lichaamsdelen.

 

Weldra gekend